Barbin Ukulele 1:6

10.00

Tämä hyväntuulen ukulele on mukava pieni askartelutehtävä. Osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria. Varsinainen aare Barbille. Ukulelen koko pitus on 11 cm leveys 3,5 cm.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat (kansi ja kaksi kaikukoppa kappaletta) irti rauhallisesti. Käytä kokoamiseen erikeepperi tyyppistä liimaa, puuliimakin käy mainiosti.

Ukulelen voit halutessasi lakata, vahata, tai maalata… Itse käytän useinmiten akryylimaaleja ja maalaan kokoamisen jälkeen.

Jos haluat, lähetämme koottavan ukulelen suoraan ystävällesi iloiseksi yllätykseksi ilman erillisiä kuluja. Laita silloin ystäväsi osoite toimitusosoitteeksi ja kirjoita asiakkaan huomiot osaan viesti ystävälle, jos haluat.

Mukavia askarteluhetkiä !

 

Kuvaus

Ukulele 1:6

Koottava ukulele valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla koivuvanerista. Ukulelen osat ovat käsittelemättömiä viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti.Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).   Voit käsitellä ukulelen kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…tai vaikka petsata. Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.