Kattoterassin kaide 1:12

16.00

Kootava hieno kaide koivuvanerista esimerkiksi kattoterassille. Kehä n. 25x 17,5 cm kaiteen korkeus n. 6 cm, tolpat 6.5 cm. Kaidetta voit myös käytää pikkuaitauksena vaikka kasvimaata tai poneja varten.

Sisältää pieniä osia eikä siis sovellu alle 3 vuotiaille.

 

 

Kuvaus

Kattoterassin Kaide tai hieno aita vaikka poneille

Kattoterassin kaide tai vaikka aita
Kaunis aita/kaide paviljongin kattoterassilla

Kaiteen kokoaminen ja käsitteleminen

Kaide kootaan loviliitoksilla, joten sitä ei välttämättä tarvitse liimata kokoon. Jos haluat kuitenkin liimata, erikeepperityyppinen yleisliima tai puuliima käyvät mainiosti.

Kaide on hieno sellaisenaan (kuten kuvassa) mutta jos haluat väriä voit käsitellä sen “miten vaan” eli maalata, vahata, petsata, lakata, värittää… itse käytän useinmiten akryylivärejä.

Kotimaisuus ja ympäristö

Helppo päätös oli se että tuotteemme valmistetaan Suomessa, joko verstaassamme Kangasalla tai kotimaisten yhteistyökumppaniemme toimesta. Omat koneemme toimivat ekosähköllä ja materiaalivalinnoissa pyrimme  kestäviin ratkaisuihin sekä laadullisesti, että ympäristön kannalta.

Filosofiaa

Tuotteet,  kuvitukset ja tekstit on tehty sydämellä, tavoitteena herättää pieniä ja suuria hymyjä ja ajatuksen hyrähdyksiä.

Nukkekodeista ja kalusteista

Nukkekodeissa ja kalusteissa haluamme tarjota tekemistä/ tekemisen iloa ei pelkkiä tavaroita. Jos onnistumme mahdollistamaan mukavan oman tai yhteisen askarteluhetken, olemme mielestämme onnistuneet. Valmistamme kotimaiset koottavien nukkekotien runkopaketit omassa verstaassa Kangasalla.  Emme myy valmiita tavaroita vaan tekemistä. Valikoimissamme on koottavia nukkekoteja ja kalusteita mittakaavoissa 1/6, 1/12, 1/18 ja 1/24 sekä 1/48.

Askartelusta :

Pelasta pääsi, pelasta päiväsi – käytä käsiäsi !

Mainio suomenkielen sana käsittää kertoo jo paljon siitä miten olennainen asia ihmisen ymmärrykselle ja toiminnalle käsillä tekeminen on. juhlallisesti käsityön, taidekäsityön ja taiteen merkityksestä on tehty hyviä tutkimuksia, jotka vahvistavat suomenkielen nerokkaasti sanoittaman totuuden.Lainattu teksti(quotation): Arts and crafts provide a platform for the kids to create new things. It makes them think differently and to innovate. The ability to solve problems the kid encounters while taking up a project work promotes creativity. In short arts and crafts will make your kids mor