Nostalginen Astiakaappi nukkekotiin 1:12

15.00

Koottava nostalginen astiakaappi käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin.

Astiakaapin kokoamiseen  tarvitset liimaa. Käytä liitoksissa pientä määrää erikeepperityyppistä liimaa. Kuivamaan jättäessäsi varmista, että hyllyt ovat suorassa. Ovet kannattaa saranoida paikoilleen vasta kun muut liimaukset ovat kuivuneet.

Astiakaapin voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….Ovissa on peiliurat. Voit myös lisätä erilaisia koristepeilejä ohuesta pahvista (ei mukana paketissa). Yksi ehdotus vinjettikuvassa. Astiakaapin saa myös mittakaavassa 1:18 ja 1:24 ja 1:48. Astiat ym. eivät kuulu pakettiin.

Klikkaa kuvia, näet paremin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Astiakaappi nukkekotiin 1:12

Astiakaappi nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Kaappi on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

KOKOAMISOHJE

Yleistä:
Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Astiakaappi nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Astiakaapin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen. Jos kuitenkin haluat pitää hyllyt puunvärisinä kannataa ne asentaa kun mut osat on jo maalattu ja astiakaappi on koottu siihen vaiheeseen että hyllyt pitää asentaa.
Saranonti kangassaranoilla (kts vinjettikuvat):
1. Liimaa saranapalat
sivuseinien sisä- puolelle ja anna liiman kuivaa ennen kuin lisäät <- liimaa koko saranapalan ulkoreunaan.
2. Lisää liima saranappaleen ulkoreunaan.
3. Aseta ovikappale vasten liimapintaa keskelle kaappia ja sivun reunaan
4. Käännä loput saranasta ovilevyn puolelle ja painele sarana tiiviisti kiinni.
Purista hetki.
Pyyhi pursuava liima samantien. Kaapin lattialle voit liimata esimerkiksi puuhelmen ovistoppariksi.

Jos laitat helmen vetimeksi kuten kuvassa, kannattaa liimata jotain ensin sokaksi levyssä olevan reiän läpi ja helmi sekä sokkaan että ovilevyyn/ laatikon etulevyyn kiinni. Sokka voi yksinkertaisimmillaan olla puutikku, jonka liiman kuivuttua voit lyhentää ja hioa sisäpuolleta tasan oven kanssa.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .