Nostalginen Astiakaappi nukkekotiin 1:12

15.00

Koottava nostalginen astiakaappi käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin.

Astiakaapin kokoamiseen  tarvitset liimaa. Käytä liitoksissa pientä määrää erikeepperityyppistä liimaa. Kuivamaan jättäessäsi varmista, että hyllyt ovat suorassa. Ovet kannattaa saranoida paikoilleen vasta kun muut liimaukset ovat kuivuneet.

Astiakaapin voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….Ovissa on peiliurat. Voit myös lisätä erilaisia koristepeilejä ohuesta pahvista (ei mukana paketissa). Yksi ehdotus vinjettikuvassa tai käyttää ovet toisinpäin, jolloin saat laakaovet. Astiakaapin saa myös mittakaavassa 1:18 ja 1:24 ja 1:48.

Astiat ym. rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Astiakaappi nukkekotiin 1:12

Astiakaappi nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Kaappi on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittesaa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

KOKOAMISOHJE on mukana paketissa

 

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .