Paviljonki liukuovilla 1:12

59.50

Valmistamme tämän kauniin koottavan kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Koottuna paviljongin korkeus on n. 21.3 cm, sisätila 27×20 cm, katto ja pohja/lattia 30×22.7 cm. Huom. ! Kuvassa  paviljongin katolla on kattoterassin kaide ja rekvisiittaa, jotka eivät kuulu pakettiin (löytyy kyllä valikoimista).

Päädyissä on rimakuviointi ja ikkunat. Sisäseinät ovat kuvioimattomat. Mallin lattia ja katto ovat samankokoiset. Koekokoa koottavat aina ensin ilman liimaa.

Voit lähettää nettikaupan kautta  paviljongin suoraan lahjansaajalle ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoite  ja mukaan mahdollisesti liitettävä toivotus  lisätoiveet kenttään.

Aurinkoisin askarteluterveisin Anu.

 

 

Varastossa

Kuvaus

Koottava Paviljonki liukuovilla

paviljonki
Koottavan paviljongin etiketti ja ohje. “Kerrostalon” alakertana on näyttelykappale. Lattiakappale on samanlainen kuin ylemmissä kerroksissa.

 

Kokoa Paviljonki kaikessa rauhassa. Jos liimaat paviljongin kokonaan, kannattaa tehdä seinien sisätyöt (mahdolliset maalaukset, tapetoinnit, taulun koulut…. mitä keksitkään ! ) ennen kokoonliimaamista.

Saatavuus

Kotimaisen vanerin taivaisiin nousseen hinnan vuoksi Roomboxeja saa jatkossa, nykyisen varaston loputtua, vain erikseen tilauksesta.