Paviljonki liukuovilla 1:12

59.50

Valmistamme tämän kauniin koottavan kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Koottuna paviljongin korkeus on n. 21.3 cm, sisätila 27×20 cm, katto ja pohja/lattia 30×22.7 cm. Huom. ! Kuvassa  paviljongin katolla on kattoterassin kaide ja rekvisiittaa, jotka eivät kuulu pakettiin (löytyy kyllä valikoimista).

Päädyissä on rimakuviointi ja ikkunat. Sisäseinät ovat kuvioimattomat. Mallin lattia ja katto ovat samankokoiset. Koekokoa koottavat aina ensin ilman liimaa.

Voit lähettää nettikaupan kautta  paviljongin suoraan lahjansaajalle ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoite  ja mukaan mahdollisesti liitettävä toivotus  lisätoiveet kenttään.

Aurinkoisin askarteluterveisin Anu.

 

 

Varastossa

Kuvaus

Paviljonki liukuovilla

paviljonki
Paviljonki liukuovilla etiketti ja ohje. “Kerrostalon” alakertana on näyttelykappale. Lattiakappale on samanlainen kuin ylemmissä kerroksissa.

 

Kokoa Paviljonki kaikessa rauhassa. Jos liimaat paviljongin kokonaan, kannattaa tehdä seinien sisätyöt (mahdolliset maalaukset, tapetoinnit, taulun koulut…. mitä keksitkään ! ) ennen kokoonliimaamista.

Saatavuus/ Paviljonki liukuovilla

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun aikaan(Anu: 050 376 5848 -viesti tai whatsup- taisähköposti gepetto@gepetto.fi). Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Gepetto-koottavat löydät varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).