Kavaletit hepoille ja keppihepoille 4 kpl 1:18

10.00

Ilman kavaletteja ei tule mitään ! Ei niin totesivat hepat. Onneksi Gepetolta saa kotimaisen kavalettipakkauksen, jossa on 4 kavalettia (4 puomia 12 cm ja 8 koottavaa koivuvanerista ristikannaketta).

Kavaletit voit maalata esimerkiksi akryyliväreillä, kuten olen tehnyt kuvien kavaleteissa ja esteissä.

Voit myös postittaa nettikaupan kautta suoraan ystävälle ilman erillisiä kuluja. valitse silloin toimitus eri osoitteeseen. Laitamme mukaan myös tervehdyksen, jos haluat.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille

 

Kuvaus

Kavaletit hepoille ja keppihepoille

Kavalettien osat ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria voit jatkotyöstää helposti esim. maalaamalla.

Aloita

nitkuttelenmalla kavaletti osat irti levystä rauhallisesti. Kavaletit voit lakata, vahata, maalata… Kuvien puomit olen maalannut akryyliväreillä suosituiksi nousseet nk. kalkkimaalit käyvät hienosti tähän hommaan.

Hiiri on hyvä ratamestari mutta ei kuulu pakettiin.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa. Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .