Keppihevonen 1:18

4.00

Hauska Gepetto keppihevonen on n. 5.8 cm korkea. Heppa on tehty käsittelemättömästä koivuvanerista (n. 4mm , jota voit maalata, vahata, lakata… Kuvassa vasemmalta 1:12 ja 1:18 ja oikealla kaksi 1:24 keppiheppaa . Vinjettikuvissa käsittelemättömiä heppoja ja 1:12 hepat.  Maalaamalla ja vaihtelemalla ohjaksia voit tehdä keppihevosesta oman hienon version.

Paketissa on nyöriä ohjainta varten.

Sisältää pieniä osia ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen ja lisää kohtaan iloisen yllätyksen saajan tiedot.

Kuvaus

Keppihevonen

Keppihevonen on  n. 5.8 cm. korkea. Mukana nyöri ohjaimelle.

Kotimanen Keppihevonen 1:18 on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria voit jatkotyöstää helposti esimerkiksi maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

nitkuttelenmalla heppa irti levystä rauhallisesti. Hepan voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Osaa kuvien hepoista olen maalannut akryyliväreillä suosituiksi nousseet nk. kalkkimaalit käyvät hienosti tähän hommaan varsinkin pintojen maalaamiseen. Pienten detaljien/ kuvioiden maalaamisen ei ehkä niinkään.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä