Keinutuoli nukkekotiin 1:12

9.00

Paketissa on osat yhteen koottavaan keinutuoliin käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin. Nitkuttele osat rauhallisesti irti levystä. Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä liimaa.

Verhoilemalla ja/tai maalaamalla saat keinutuolista oman näköisen. Vaneria voi maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan tumma keinutuoli on vahattu. Useimmiten käytän akryylivärejä maalaamiseen.

Klikkaa kuvia, näet paremin. Keinutuoli myös koristeellisena mallina, 1/18 ja 1/24.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Keinutuoli nukkekotiin 1:12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä Keinutuoli nukkekotiin ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Keinutuoli nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Keinutolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, maalaa puulle jäävät osat ennen kokoamista, ettei verhoillut osat sotkeennu maalatessa. Muuten suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .