Kettu ja kuusi Hyvää Joulua vanerikortti

8.00

Iloinen koottava kuusi ja kettu – kortti käsittelemätöntä 4 mm koivuvaneria. Koottuna korkeus n. 8.5 cm. Kortin koko n. 11.6 x 16.2 cm paino alle 50g. Hieno sellaisenaan tuunattuna vaikka mitä!

Jos haluat koota kuusen ja hahmon pysyvästi, käytä erikeepperi tyyppistä liimaa. Vaneria voit käsitellä kuten puuta eli maalata, lakata, vahata…

Ryhdy metsänomistajaksi ! Aloita koottavalla Gepetto kuusella tai lähetä ystävälle pesämunaksi.

Kortin voit lähettää kauttame myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä kuluja. Valitse silloin tilauksen lopussa toimitus ystäväsi osoitteeseen ja lisää asiakkaan huomiot kenttään haluamasi tervehdys.

Kortissa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

 Kettu ja kuusi Hyvää Joulua

Koottva kettuaiheinen vanerikortti. Tässä kortissa on yllä näkyvässä etiketissa toivotus Hyvää Joulua Merry Christmas

Koottava vanerikortti Kettu ja kuusi ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Jos haluat koota kortin hahmot pysyvästi alustaan tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Kuusen ja hahmon voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerikortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .