Nukkekodin Kukkapöytä 1:12

7.00

Koottava koottuna n.10,5 cm korkea nostalginen kukkapöytä  kotimaista koivuvaneria 1:12 nukkekotiin. Mallia olen ottanut isoäiti kukkapöydästä.

Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Irrota osat rauhallisesti levystä nitkuttelemalla. Liimaa jalat ja sivusarjat kanteen, Tarkista, että kukkapöytä seisoo suorassa  ja  anna liiman kuiva. Lopuksi liimaa alataso paikoilleen. Purista hetki tai kiristä vaikka kuminauhoilla mutta älä jalkojen vapaalta kohdalta  (katso kuminauhojen asemointi vinjettikuvasta).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kukkapöydän saat myös mittakaavassa 1:18 tai 1:24.

Kuvaus

Nukkekodin Kukkapöytä 1:12

Nukkekodin koottava kukkapöytä on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Pöytä on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittessa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Kokoaminen

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Nukkekodin Kukkapöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kukkapöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Maalatut mallikalusteet kuvissa olen yleensä maalannut akryyliväreillä. Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Gepetto nukkekotitarvikkeita saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).