Nukkekodin Kukkapöytä 1:12

7.00

Koottava korkea nostalginen kukkapöytä  vahattua koivuvaneria 1:12 nukkekotiin.

Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Irrota osat rauhallisesti levystä nitkuttelemalla. Liimaa jalat ja sivusarjat kanteen, Tarkista, että kukkapöytä seisoo suorassa  ja  anna liiman kuiva. Lopuksi liimaa alataso paikoilleen. Purista hetki tai kiristä vaikka kuminauhoilla mutta älä jalkojen vapaalta kohdalta  (katso kuminauhojen asemointi vinjettikuvasta).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kukkapöydän saat myös mittakaavassa 1:18 tai 1:24.

Kuvaus

Koottava kotimainen Nukkekodin Kukkapöytä 1:12

Nukkekodin Kukkapöytä on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Pöytä on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tarvittessa tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Nukkekodin Kukkapöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kukkapöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .