Koottava Jeeppi – kotimaista koivuvaneria

10.00

Jeepin osat ovat  käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria. Renkaat pyörii tietysti, eihän siitä muuten mitään tule! Nitkuttele aluksi osat rauhallisesti irti levystä.

Kokoaminen onnistuu ilman liimaa, jos ajat pitkiä matkoja töyssyisillä teillä kannattaa Jeeppi kuitenkin koota esimerkiksi erikeepperi tyyppisellä yleisliimalla.

Kokoa ensin ilman liimaa havainnoidaksesi kokoamisjärjestyksen ja mihin liimaa tulee laittaa. Mukana on ohje. Vaneria voit käsitelä “millä vaan” kuvan värilliset jeepit olen maalannut akryyliväreillä. Konepellissä on smiley kuva.

Jeeppi paketti painaa alle 50g,  joten voit lähettää sen helposti ystävällesi itse tai ilman extra kuluja suoraan nettikaupastamme ilmoittamalla lopussa (toimitus eri osoitteeseen) ystäväsi osoitteen.

Jeeppi on n. 6 cm pitkä, leveimmillään n. 3.3 cm ja korkeimmillaan (tuulilasi) n.4 cm. Renkaat pyörii.

Jeepissä on pieniä osia – Joten se ei sovi alle 3 vuotiaille

Kuvaus

KOOTTAVA Jeeppi

Koottava Jeeppi
Koottavan Jeepin etiketti ja ohje

 

Jeepin osat ovat  2mm koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Vaneria on helppo jatkotyöstää. Vaneria voit lakata, vahata, värittää vaikka puuväreillä, maalata…

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Jos haluat koota jeepin pysyvästi tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneemme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerikortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.