Jakkarat (4 kpl) ja pyöreä pöytä nukkekotiin 1:18

8.50

Koottavat jakkarat (kannen halkaisija n. 1,9 cm, korkeus n. 2,2 cm ) ja pyöreä pöytä(kannen halkaisija n. 4.2 cm korkeus n. 3.8 cm ) käsittelemätöntä koivuvaneria 1/18 nukkekotiin.  Käytä kokoamiseen  erikeepperityyppistä liimaa. Liimaa jalat ristikkäin laittamalla toisen loveen vähän liimaa. Aseta jakkaran/pöydän kansi pöydälle, lisää vähän liimaa jalkojen yläosaan,   asemoi keskelle ja paina vähän (pieni puristus tekee liima liitoksille aina hyvää). Kuvan kootut kalusteet olen maalannut akryylimaaleilla.

Jakkarat/pöydän voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….

Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat kotimaiset Jakkarat ja pyöreä pöytä nukkekotiin 1:18

Koottavat jakkarat ja pyöreä pöytä
Tipu tykkää kalusteista mutta ei kuulu pakettiin kakkuineen.

Jakkarat ja pyöreä pöytä nukkekotiin ovat koivuvaneria ja valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja tasoja .

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kalusteet ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kalusteet voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .