Menopeli Super 1:24

12.00

Koottava mainio menopeli mittakaavassa 1:24. Mukavaa askarteluhetkeä varten sinulle ja ystävällesi valmistamme kaikkea muutakin mielenkiintoista.

1:24 Supera on koottuna n. 3.5 cm korkea, seisontajalkojen kanssa 1.5 cm leveä, pituutta kertyy n. 5.2 cm. Kokoamiseen tarvitset lisäksi erikeeperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa.

Tuotekuvauksessa on tarkempi ohje. Tässä lyhyt: Nitkuttele osat irti levystä rauhallisesti. Lue koko ohje ja kokoa rauhallisesti.

Pikkunalle tykkää ehdottomasti punaisesta. Menopelit voit maalata mieleiseksesi tai: värittää(värikynillä tai tusseilla), vahata, lakata, petsata… eli käytännössä käsitellä millä vaan. Isolla määrällä vettä ei kannata lutrata kuitenkaan. Maalina käytän itse yleensä akryylivärejä. Kaunein lopputulos tulee mielestäni kahdella tai useammalla ohuella kerroksella maalia.

Paketti sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotaiaille. Näppäryydestä ja askartelukokemuksesta riippuen kokoamiskaveria kaipaa todennäköisesti alle kouluikäisetkin.

Paketti kulkee postissa ja voit tilata sen suoraan yllätykseksi ystävällesi verkkokaupastamme. Kuten huomaat, koottukin vespa kulkee kirjeenä (paksus alle 3 cm).

Kuvaus

Menopeli Super 1:24

Menopeli Super

Mamman ja pikkunallen hilpeä menopeli projekti. Osat ja ohjeet projektia varten valmistamme verstaallamme Kangasalla koivuvanerista laserleikkaamalla.

Vespa
Gepetton Pikku vespa tässä jo koottuna ja maalattuna visiirin osat ovat vielä asentamatta (alemmassa kuvassa ne jo näkyykin paikoillaan).
Vespa
Osat koottavaan koivuvaneriseen Superiin.
Vespa
Pupu ja Pikkunalle ihailevat toistensa menopelejä. Huomaa nopeusmittari!

Menopeli/ materiaali

Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Menopeli on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.