Menopeli Super 1:24

12.00

Koottava mainio menopeli mittakaavassa 1:24. Mukavaa askarteluhetkeä varten sinulle ja ystävällesi valmistamme kaikkea muutakin mielenkiintoista.

1:24 Supera on koottuna n. 3.5 cm korkea, seisontajalkojen kanssa 1.5 cm leveä, pituutta kertyy n. 5.2 cm. Kokoamiseen tarvitset lisäksi erikeeperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa.

Tuotekuvauksessa on tarkempi ohje. Tässä lyhyt: Nitkuttele osat irti levystä rauhallisesti. Lue koko ohje ja kokoa rauhallisesti.

Pikkunalle tykkää ehdottomasti punaisesta. Menopelit voit maalata mieleiseksesi tai: värittää(värikynillä tai tusseilla), vahata, lakata, petsata… eli käytännössä käsitellä millä vaan. Isolla määrällä vettä ei kannata lutrata kuitenkaan. Maalina käytän itse yleensä akryylivärejä. Kaunein lopputulos tulee mielestäni kahdella tai useammalla ohuella kerroksella maalia.

Paketti sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotaiaille. Näppäryydestä ja askartelukokemuksesta riippuen kokoamiskaveria kaipaa todennäköisesti alle kouluikäisetkin.

Paketti kulkee postissa ja voit tilata sen suoraan yllätykseksi ystävällesi verkkokaupastamme. Kuten huomaat, koottukin vespa kulkee kirjeenä (paksus alle 3 cm).

Kuvaus

Koottaava Super 1:24

Menopeli Super

Mamman ja pikkunallen hilpeä projekti. Osat ja ohjeet projektia varten valmistamme verstaallamme Kangasalla koivuvanerista laserleikkaamalla.

Vespa
Gepetton PikkuMenopeli tässä jo koottuna ja maalattuna visiirin osat ovat vielä asentamatta (alemmassa kuvassa ne jo näkyykin paikoillaan).
Vespa
Osat koottavaan koivuvaneriseen Superiin.
Vespa
Pupu ja Pikkunalle ihailevat toistensa menopelejä. Huomaa nopeusmittari!