Menopeli Super1:12

16.00

Koottava mainio menopeli mittakaavassa 1:12. Mukavaa askarteluhetkeä varten sinulle ja ystävällesi valmistamme kaikkea muutakin mielenkiintoista.

1:12 Super on koottuna n. 6.8 cm korkea, seisontajalkojen kanssa 2.9 cm leveä, pituutta kertyy n. 10.4 cm. Kokoamiseen tarvitset lisäksi erikeeperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa ja hieman keskittymistä.

Tuotekuvauksessa on tarkempi ohje. Tässä lyhyt: Nitkuttele osat irti levystä rauhallisesti. Lue koko ohje ja kokoa rauhallisesti.

Pikkunalle tykkää ehdottomasti punaisesta. Mamma on halunnut vaaleansinisen.  Superin voit maalata mieleiseksesi tai: värittää(värikynillä tai tusseilla), vahata, lakata, petsata… eli käytännössä käsitellä millä vaan. Isolla määrällä vettä ei kannata lutrata kuitenkaan. Maalina käytän itse yleensä akryylivärejä. Kaunein lopputulos tulee mielestäni kahdella tai useammalla ohuella kerroksella maalia.

Paketti sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotaiaille. Näppäryydestä ja askartelukokemuksesta riippuen kokoamiskaveria kaipaa todennäköisesti alle kouluikäisetkin.

Paketti kulkee postissa ja voit tilata sen suoraan yllätykseksi ystävällesi verkkokaupastamme.

Kuvaus

Koottava Menopeli 1:12

Mainio askartelutehtävä: vaikka kuinka hienoksi viritettävä menopeli.

MenopeliEtiketti ja ohje Menopelin pakkauksessa

Mukavia askarteluhetkiä ja omaperäisiä Super-versioita ounastellen tuotettu paketti nukkekotien ja menopelien ystäville.

Valmistamme koottavat Kangasalla verstaallamme Muurahaispolku 1 ssä.  Tule käymään, jos verkkokaupasta tilaamisen sijasta noudat tuotteet mielummin itse. Sovi noudettavat tuotteet ja aika Anun kanssa 050 376 5848 tai gepetto@gepetto.fi . Verstaalla voit maksaa pankkikortilla.