Koottavat Baarijakkarat 1:12

8.00

Paketissa on osat kahteen tyylikkääseen Baarijakkaraan (korkeus n. 6.2 cm, istuimen halkaisija n. 2.6 cm) osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria. Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti ja koekokoa ilman liimaa. Käytä kootessa erikeepperi tyyppistä yleisliimaa. jakkarat on hienoja ihan sellisenaan mutta halutessasi  voit käsitellä vaneria kuin puuta: lakata, vahata, maalata…  esimerkiksi akryyliväreillä.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Voit lähettää verkokauppamme kautta mukavan askarteluyllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat Baarijakkarat 2 kpl

baarijakkaratKuvassa baarijakkarat pavikjonkiin rakennetussa baarissa. Kuvassa näet myös muita Gepetto koottavia kuten matkalukun, pianon, kattolampun ja baaritiskin (ne eivät kuulu tähän pakettiin).

Baarijakkarat paketissa on osat kahteen jakkaraan. Muu rekvisiitta kuvissa ei kuulu tähän pakettiin.

Baarijakkarat
Baarijakkarat, etiketti ja ohje

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kuljetukset hoituvat MyDieselin voimalla.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.  Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme. Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa. Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .