Köynösteline 1:18

7.01

Koottava köynösteline ja istutuslaatikko 1:18 nukkekotiin. Telineen kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Telineen korkeus on n. 11.2 cm leveys n. 4 cm syvyys n. 1.6 cm

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Puuosat  voit  käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Tämän puutarhakalusteen maalasin akryyliväreillä.

Klikkaa kuvia, näet paremin. Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava köynösteline 1:18

nukkekodin köynösteline on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Köynösteline on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa köynösteline ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. Köynöstelineen voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvan telineen olen maalannut akryyliväteillä.

Tipu tykkää telineestä mutta ei kuulu pakettiin.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .