Lipasto 3 laatikkoa 1:18

12.00

Osat koottavaan 3 laatkkoinen Lipasto on käsittelemätöntä koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.

Korkeus n. 7.8 cm leveys n. 3.3 cm syvyys n. 3.3 cm.

Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) lipaston voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

Muokkaa lipastosta ihan oman näköisesi hassu tai tyylikäs, hillitty, kulunut, kiiltävä…

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Lipasto 3 laatikkoa 1:18

Koottava Lipasto 3 laatikkoa on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Lipasto on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja kannen kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Kokoaminen

3 LAATIKKOINEN LIPASTO

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .