Pyyhenaulakko nukkekotiin 1:18

5.00

Koottava nostalginen pyyhenaulakko (1.4 x4.7 cm, korkes n. 1.9 cm) käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin. Nitkuttele osataluksi  irti rauhallisesti.  Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa.  Liimaa koristeelliset sivukonsolit hyllylevyyn ja työnnä puutanko konsolien reijistä paikoilleen.

Jos haluat jättää tangon puunväriseksi, maalaa naulakko ennen tangon asentamista. Vihreän naulakon maalasin akryyliväreillä.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Pyyhenaulakko nukkekotiin 1:18

Pyyhenaulakko
Etiketti ja OHJE KOOTTAVAAN PYYHENAULAKKOON 1:18

 

Pyyhenaulakko nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Pyyhenaulakko nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Kukkapöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, kansi verhoilla ja muut osat maalata ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .