Kudontakehys+ kammat ja neulat

12.00

KUDONTAKEHYS
Käsittelemätöntä koivuvaneria mukana kaksi neulaa ja kampaa. Loimet ja kuteet eivät kuulu pakettiin. Ulkokehä 10×18 cm sisäkehä 7.5×13.5 cm. Neulat 16cm ja 12.5cm. Kammat 5.cm ja 7.5cm.

” Hän askarteli hetken ja pelasti päivänsä ! ”

Vinkki: haulla weevingloom ja weevingloom tutorial löytyy youtubesta videoita, joissa on kivoja vinkkejä erilaisiin kudontakehysluomuksiin.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Kudontakehys+ kammat ja neulat

Kudontakehys+ kammat ja neulatsetin valmistamme omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla kotimaisesta koivuvanerista. Tuotteemme ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta.

Kudontakehys

Aloita

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti.
” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .