Kustavilainen nojatuoli nukkekotiin 1:18

8.00

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Nojatuolin kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. kangas ja kukkapöytä kuvassa eivät kuulu pakettiin.

Ulkomitat n. 3,3 x 3,3 cm selkänojan korkeus mitattuna koristeesta n. 5,4 cm. Istuinkorkeus ilman mahdollisia toppauksia n. 2,4 cm

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Klikkaa kuvia, näet paremin.

Kuvaus

Koottava Kustavilainen nojatuoli nukkekotiin 1:18

Kustavilainen nojatuoli nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistettu verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla (kaikki maalit, jotka käyvät puulle käyvät myös vanerille, vesi/akvarellivärejä en suosittele todennäköisesti laikukkaan lopputuloksen vuoksi) itse olen käyttänyt sivuillamme näkyvissä mallikappaleissa akryylivärejä. Vaneria voit myös Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

Kustavilainen nojatiuoli nukkekotiin paketin kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa sänky ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Sängyn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kaiverretut koristekuviot saat jäämän korostetusti näkyviin kun maalaat niiden yli niin ettei pensselissä ole liikaa eikä liian vetistä maalia. Kts vinjettikuvan valkoiseksi maalattu sänky 1:12. Kaiverruskuviot näkyvät kyllä vaikka maalaisit ne “umpeen” mutta ei niin korostetusti. Jos verhoilet nojatuolin, kannattaa osat maalata ennen kokoamista. Muuten maalaan aina kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.
Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .