Taimipöytäsetti nukkekotiin 1:12

9.00

Koivuvaneriseen Taimipöytäsettiin kuuluu: Taimipöytä, taimilaatikko, puutarhapakki (pakki, ämpäri, pikkulapio, pikkuharava ja “astu nurmikolle” kyltti sekä harava ja lapio.

Taimipöytä on koottuna n. 9.3 cm korkea (ylin taso). Työtaso ja alahylly ovat 8.5 cm leveitä ja 4.7 cm syviä. Taimilaatikon mitat ovat: pohja 2.9×3.9 cm korkeus n. 1.4 cm (laidat n. 1cm).

Pöytä, taimilaatikko, harava ja pakki ovat koottavia. Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Paketin eri osien kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.
Puutarha pöydän ja muut settiin kuuluvat osat voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvasa näkyvät olen maalannut akryyliväreillä. Setin eri osat ovat myynnissä myös erikseen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Taimipöytäsetti

Taimipöytäsettin osat  ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Kokoaminen

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Taimipöytäsetti nukkekotiin kuuluvat eri kalusteet ja tarvikkeet ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen kts. tavataan täälä.