Lapio ja Harava 1:12 nukkekodin puutarhaan

4.00

Tässä paketissa on lapio ja harava. Lapion pituus n. 9 cm, haravan varsi n.10,8 cm. Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Haravan kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Lapion ja haravan voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvassa on paljon rekvisiitta jotka eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Lapio ja harava

Lapio ja Harava

 

ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

Setin kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Liimaa haravan varsi haravaosaan yleisliimalla (esim. erikeepperi) tai puuliimalla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .