Lapio ja Harava 1:12 nukkekodin puutarhaan

4.00

Tässä paketissa on koivuvanerinen lapio ja osat haravaan.

Lapion pituus on noin 9 cm, haravan varsi on noin 10,8 cm. Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Haravan kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Lapion ja haravan voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvassa on myös paljon rekvisiitta jotka eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Lapio ja Harava

Lapio ja Harava ovat tarpeen nukkekodin puutarhahommiin.

Lapio ja HaravaPuutarhan perustyökalut vaikka nukkekodin tallille, pihatöihin  tai yllätykseksi viherpeukalo ystävällesi muuten vaan.

 

Lapio ja Harava ovat koivuvaneria ja ne on valmistettu verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Koottavamme ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Lapio ja Harava Setin kokoaminen

Kokoaminen aloitetaan  nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Liimaa haravan varsi haravaosaan yleisliimalla (esim. erikeepperi) tai puuliimalla. Lapio on valmis sinällään.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .