Kustavilainen sohva 1:18

12.00

Paketissa on osat yhteen kauniiseen koottavaan kustavilaistyyliseen sohvaan.

Materiaali: käsittelemätöntä koivuvaneria.

Mitat:8.8 x 3.4 cm ,Korkeus n. 6 cm

Koristeet jää näkyviin kun maalaat niiden yli siveltimen lappeella, etkä käytä liikaa maalia/kerros. Nukkeotikalusteiden maalaamisessa pätee sama kuin 1:1 maalaamisessa. Useammasta ohuesta kerroksesta tulee kauniimpi ja kestävämpi lopputulos kuin yhdestä paksusta.

Voit lähettää mukavaa tekemistä ystävällesi yllätykseksi suoraan nettikauppamme kautta ilman lisäkuluja. Laita silloin toimitusosoite kenttään yllätyksen saajan osoite.

Kuvaus

Koottava Kustavilainen sohva 1:18

Koottava Kustavilainen Sohva

Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istuimen kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Jos haluat sekä maalata että verhoilla sohvan, verhoile kansi erikseen ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .