Kustavilainen kukkapöytä 1:18

4.50

Koottava kukkapöytä käsittelemätöntä koivuvaneria korkeus n. 4.3 cm kansi n. 1,.5 x 1.5 cm.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Liimaa osat yhteen yleisliimalla esi, erikeepperi.

Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla, vahaamalla, lakkaamalla… (kuvien kalusteet olen maalannut akryyliväreillä). Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja tason kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Kustavilainen kukkapöytä 1:18

 

Kustavilainen kukkapöytäKustavilainen kukkapöytä nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja tason kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on nukkekotituotteita. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .