Nukkekodin verhoiltava nojatuoli 1:18

6.50

Koottava kodikas nojatuoli  käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin. Tuolin kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Verhoilu kangas ei kuulu pakettiin. Tämän tuolin maalasin akryyliväreillä ja verhoilusta jäi reikä keittiöpyyhkeeseen !

Mitat koottuna : 3 x 4 cm, korkeus 5.5 cm

Vaneria voit  käsitellä kuten  puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Jos verhoilet istuimen ja selkänojan, maalaa niihin koskettavat osat ennen kokoamista.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Nukkekodin verhoiltava nojatuoli 1:18

verhoiltava nojatuoliEtiketti ja ohje verhoiltavaan nojatuoliin

Tämän  verhoiltavan nojatuolin osat ovat kotimaista koivuvaneria. Valmistamme ne verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.

Kaiki koottavamme ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa tuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Tuolin voit verhoilla ja tai käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin maalaa puulle jäävät osat ennen kokoamista, ettei kangas tuhriinnu.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. En yleensä pidä koruaihioita mukana messuilla. Jos haluat hakea  koruaihioita tai jotain muuta tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).