Kustavilainen parisänky 1:18

9.80

Osat yhteen hurmaavaan Kustavilaiseen sänkyyn  1:18. Ulkokehä n. 11.9 x 9,8 cm. Nukkumatilaa on n. 11 x 8 cm Takapäädyn korkeus n. 8.3cm.   Materiaali n. 4mm vahvuista käsittelemätöntä koivuvaneria.

Sisältää pieniä osia – Ei alle 3v.

Kuvaus

Koottava Kustavilainen sänky nukkekotiin 1:18

Kustavilainen parisänky on koivuvaneria ja valmistettu verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla (kaikki maalit, jotka käyvät puulle käyvät myös vanerille, vesi/akvarellivärejä en suosittele todennäköisesti laikukkaan loputuloksen vuoksi) itse olen käyttänyt sivuillamme näkyvissä mallikappaleissa akryylivärejä. Vaneria voit myös Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita  paketin kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa sänky ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Sängyn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kaiverretut koristekuviot saat jäämän korostetusti näkyviin, kun maalaat niiden yli useampaan kertaan niin ettei pensselissä ole liikaa eikä liian juoksevaa (vetistä) maalia. Yleensäkin peittävä maalikerros on kestävämpi ja kauniimpi useammalla ohuella kerroksella toteutettuna kuin yhdellä paksulla.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .