Koottava Lastenvaunu 1:12

10.00

Nostalginen koottava lastenvaunu   !

Hauska askartelutehtävä, osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria.  leveys n. 5 cm + pyörät , pituus n.9 cm korkeus n. 10  cm .

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä. Kokoamiseen tarvitset erikeepperiä tai vastaavaa yleisliimaa. Liitä ensin kaikki muut osat toiseen sivukappaleeseen. Älä taivuttele taipuvaa osaa paljoa enempää kuin sen liittäminen vaatii. Lopuksi toinen sivukappale ja renkaat akselin kanssa. Sitten vaan retkelle !

Jos haluat maalata/värittää vaunun tiedoksi:Vaneria voit maalata, lakata(vaikka kynsilakalla!), vaahata… nk. kalkkimaalit käyvät mainiosti myös. Itse käytän usein akryylimaaleja. Jos sinulla on (esim.valkoista) kalkkimaalia tai akryyliväriä, voit sävyttää sitä kaikilla vesiliukoisilla väreillä mm. guassilla tai peiteväreillä.

Kuvissa on myös rekvisiittaa,  jotka eivät kuulu pakettiin. Vaunukoristeeseen on mukana kolme pientä vanerista kukkaa.  Vinjettikuvassa näet osat ja kokoamisjärjestyksen.

Voit lähettää verkokauppamme kautta mukavan askarteluyllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Koottava Lastenvaunu 1:12

Osat koottavaan lastenvaunuun, kotimaista koivuvaneria, valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Lastenvaunun osat ovat käsittelemättömiä viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esimerkiksi maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Ne ovat kiinni vain yhdestä pienestä pisteestä. Kokoa Lastenvaunu ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Voit käsitellä lastenvaunun kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kaikki tuotteet eivät välttämättä saavu sinulle erillispakkauksissa ellet toivo siitä erikseen (jos vaikka tilaat useammalle yhdellä kertaa tai…).

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.  Verkkokaupan lisäksi meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .