Leikkivät Tontut ja Kuusi Jouluinen Vanerikortti

10.00

Pikkutonttu ihmettelee minne pupu on loikkinut. Jos jätät kootessasi tontut liimaamatta pohjaan voit antaa niiden tehdä kuperkeikkoja välillä tai sitten olla vaikka piilosilla.

Kotimainen koottava kuusi ja leikkivät tontut – kortti on käsittelemätöntä 2 mm koivuvaneria. Koottuna korkeus n. 8.5 cm. Kortin koko n. 11.6 x 16.2 cm paino alle 50g. Hieno sellaisenaan tuunattuna vaikka mitä!

Jos haluat koota kuusen ja tonttujen leikin pysyvästi, käytä erikeepperi tyyppistä liimaa. Vaneria voit käsitellä kuten puuta eli maalata, lakata, vahata…

Kortin voit lähettää kauttame myös suoraan ystävällesi ilman erillisiä kuluja. Valitse silloin tilauksen lopussa toimitus ystäväsi osoitteeseen ja lisää asiakkaan huomiot kenttään haluamasi tervehdys.

Kortissa on pieniä osia,  joten  se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

 Leikkivät Tontut toivottavat Hyvää Joulua

 

Leikkivät tontut vanrikortti
Minne se pupu oikein meni?

Koottava vanerikortti on kotimaista koivuvaneria ja valmistettu omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Jos haluat koota kortin hahmot pysyvästi alustaan tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Kuusen ja tontut voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Alla olevassa kuvassa näet kettu ja kuusi minimaiseman koottuna ja maalattuna akryyliväreillä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerikortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.