Koottava Minivaunu ja Jeeppi- vanerinen postikortti

16.00

Tästä vanerisesta postikortista voit koota hienon pienen Retrovaunun ja jeepin vetoautoksi. Pyöriikö renkaat ? No pyörii, eihän siitä muuten mitään tule!

Materiaali: Kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Minivaunun mitat n. : 4.5 cm x 3.2 cm korkeus 3.8 cm + renkaat: Jeepin mitat n.: pituus 4.5 cm purkurista koukkuun, leveys 2.1 cm, korkeus n. 2.7 cm.

Molemmat voit koota, kun olet ensin nitkutellut osat rauhallisesti irti levystä.

Koekokoa ensin ilman liimaa havainnoidaksesi missä järjestyksessä kannattaa koota ja mihin liimaa (esim EriKeeper tai puuliima. Liimaa saat myös meiltä) tulee laittaa. Mukana on ohje. Vaikka se koville ottaakin, kannattaa ohje aina lukea kokonaan ennen kokoamisen aloittamista.

Vaneria voit käsitelä “millä vaan” kuvan värilliset jeepit olen maalannut akryyliväreillä.  Kortti painaa n.65g, (tarvitset Suomessa kaksi perusmerkiä).  Voit lähettää kortin myös ilman extra kuluja suoraan nettikaupastamme ilmoittamalla lopussa (toimitus eri osoitteeseen) ystäväsi osoitteen.

Vinjettikuvassa näet korttipainatus kuvan sekä kokoamisohjeen, joka on mukana kortissa.

Kortissa on pienenpieniä osia – Ei sovi alle 3 vuotiaille

Kuvaus

KOOTTAVA Vanerikortti Minivaunu ja vetoauto

Minivaunu ja jeeppi
Rohkeasti matkaan vaan kun Minivaunu ja jeeppi on saatu koottua. Tämän vaunun maalasin akryyliväreillä

Vaunu ja Jeeppi ovat 2mm koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Kortti on kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Vaneria on helppo jatkotyöstää. Vaneria voit lakata, vahata, värittää vaikka puuväreillä, maalata…
Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneemme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös vanerikortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.