Cow the Calm Leppoisa Lehmä

26.00

Kotimainen tyynyliina “Leppoisa Lehmä”  tai kotoisasti MÖÖ-liina. Koko: n.50×60 cm. materiaali:  100% puuvillaa. Pesu: 60 astetta

Liinnan (n. 150 g) voi postittaa  kirjeenä. Se toimitetaan kauniissa kirjeenä kulkevassa pakkauksessa, jossa on liinan kuva ja toisella puolella kirjeviivoituksen lisäksi tietoa liinasta sekä liinan teksti myös englanniksi. Nettíkaupan kautta voit myös lähettää liinoja  suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Teksti : Metsän siimeksessä leppoisa lehmä paljastaa sukunsa salaisuuden. Möö ollaan aika tyytyväisiä. ei tehdä enempää kuin parhaamme, joskus riittää vähempikin.

Liinat on suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ne painetaan  korkein ekologisin standardein  Aitoossa Printscorpiossa.

Loistava laadukas lahja, jolle on varmasti  käyttöä.

Varastossa

Kuvaus

Kotimainen  Leppoisa Lehmä tyynyliina

Mieluinen käyttökelpoinen lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu).

Liinat painaa printscorpio

Silkkipainotalomme Ympäristöohjelma:

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin Printscorpion ympäristöohjelmaan
SCORPIO ja YMPÄRISTÖ
SANOISTA TEKOIHIN

Pyrimme kaikessa toiminnassamme noudattamaan periaatettamme:

“Kuvittelemme kankaita – jälkiä jättämättä”

Saatavuus:

Kaiki saatavilla olevat liinamallit löydät/saat varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme.

Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).