Kettu tyynyliina “hän keksi” (pakkaamaton)

24.00

Kotimainen tyynyliina-Hän keksi- jossa kettu ystävineen pohdiskelee viisaita. Koko: n.50×60 cm. Materiaali: 100% puuvillaa. Pesu: 60 astetta

Liina toimitetaan kierrätyskartonkisessa pakkauksessa, jossa on sama kuva-aihe teksteineen. Kääntöpuolella on lisätietoa englanniksi ja suomeksi, kts. vinjettikuvat pakkauksesta.

Pakkauksen liinoineen (n. 150 g) voi postittaa  kirjeenä.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää liinan suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Teksti : Hän keksi pysähtyä nauttimaan pienistä hyvistä hetkistä ja päätyi elämään elämänsä onnellisena loppuun asti.

Liinat on suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ne painetaan  korkein ekologisin standardein  Aitoossa Printscorpiossa.

 

Varastossa

Kuvaus

Kotimainen  Kettu aiheinen tyynyliina

Mainio lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu). Kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu kierrätyskartonkiseen pakkaukseen joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena että tarvittaessa kuorena postittaessa.

Paketin voi käyttää askarteluun. Siitä voi tehdä postikortin tai kehystää vaikka pienen taulun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.
Offsetpaino koteloihimme on Eräsalon kirjapainon käsialaa erasalo Liinat painaa printscorpio