Kettu tyynyliina “hän keksi” (pakkaamaton)

24.00

Kotimainen tyynyliina-Hän keksi- jossa kettu ystävineen pohdiskelee viisaita. Koko: n.50×60 cm. Materiaali: 100% puuvillaa. Pesu: 60 astetta

Liina toimitetaan kierrätyskartonkisessa pakkauksessa, jossa on sama kuva-aihe teksteineen. Kääntöpuolella on lisätietoa englanniksi ja suomeksi, kts. vinjettikuvat pakkauksesta.

Pakkauksen liinoineen (n. 150 g) voi postittaa  kirjeenä.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää liinan suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Teksti : Hän keksi pysähtyä nauttimaan pienistä hyvistä hetkistä ja päätyi elämään elämänsä onnellisena loppuun asti.

Liinat on suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ja ne painetaan  korkein ekologisin standardein  Aitoossa Printscorpiossa.

 

Varastossa

Kuvaus

Kotimainen  Kettu aiheinen tyynyliina

kettu tyynyliina
Kotimainen Gepetto-tyynyliina tunnelmallisella kuvalla ja pohdinnalla.

Mainio lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu). Kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu kierrätyskartonkiseen pakkaukseen joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena että tarvittaessa kuorena postittaessa.

Paketin voi käyttää askarteluun. Siitä voi tehdä postikortin tai kehystää vaikka pienen taulun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.
Offsetpaino koteloihimme on Eräsalon kirjapainon käsialaa erasalo Liinat painaa printscorpio

Mistä löydän kettuliinan?

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan)

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin Printscorpion ympäristöohjelmaan.