Pikku Kanala 1:12

15.00

Mainio Pikku Kanala nukkekodin puutarhaan tai terassille. Hauska tunnelmanluoja myös ikkunalaudalla kukkaruukun vieressä !

Vinkki:Kanalasta saat muokattua myös tonttujen majan tai saunan tarvittaessa.

Koottavan Pikku Kanalan (pohja n. 9,3  x 10 cm korkeus n. 12 cm) seinät voit asentaa “kumminpäinvaan”. Kuvassa näkyvässä kanalassa olen käyttänyt takaseinässä “laudoitus” puolta sisäpuolella.

Voit lähettää verkokauppamme kautta mukavan askarteluyllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Pikku Kanala vaikka nukkekodin kattoterassille !

Pikkukanala
Etiketti ja ohje kotimaiseen Pikku Kanala pakettiin. Materiaali suomalaista koivuvaneria.

Kanala

Kuka ei haaveilisi silloin tällöin kanojen pitämisestä. Valmistimme koottavan pikkukanalan ensiavuksi kananpitokuumeeseen. Pikku Kanalan kanssa voit myös harjoitella kanojen pitoa tai opettaa sitä vaikka lapsille. Mini munia on helppo tehdä vaikka ilmassa kuivuvasta Das-massasta tai uunissa kuivattavista askartelumassoista (tuotemerkkejä esim fimo ja cernit).

Das-massaa saat monesta verkkokaupasta, askarteluliikkeistä ja kirjakaupoistakin. Pelkkiä munia varten yleisin 1 kg paketti on iso. Huomasin, että Kalkkimaalikaupassa on myynnissä 500 g pakettikin .

Ps. minulla ei ole mitään markkinointisopimuksia ko. tuottajien/myyjien kanssa, kunhan yritän helpottaa etsimistä…

Materiaalina koivuvaneri

Vanerit hankimme suomalaiselta Koskisen oyj:ltä, joka on kansainvälinen puutuotteiden ja puunjalostuksen erikoisosaaja.

Saatavuus:

Gepetto koottavia,  saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken,  jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).