Miniatyyri UKULELE 1:12

7.00

Ihan paras tämä, tykkää hiiri.

ja mahtuu varmasti käsimatkatavaroihin lentokoneessakin! Kootun soittimen koko: pitus 55mm, leveys 18mm, paksuus n. 8mm

Koottavam UKULELEn osat 1:12 ovat kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä. Liimaa kaikukoppa paikoilleen erikeepperi tyyppisellä liimalla. Halutessasi voit maalata, lakata, vahata… ukulelen kuten minkä tahansa puuesineen.

Pieni ukulele mahtuu hyvin myös katusoittajan taskuun. Pituus n. 5.5 cm leveys n. 1,8 cm.

Paketissa on osat koottavaan soittimeen. Muu kuvissa näkyvä rekvisiitta ei kuulu pakettiin.

Koottava UKULELE on hauska lahja musiikin ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata ukulelen hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Kuvaus

MINIATYYRI UKULELE  1:12

Ukulele nukkekotiin
Etiketti ja ohje/ koottava miniatyyri ukulele 1:12

 

UKULELE NUKKEKOTIIN 1:12 on kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. UKULELE NUKKEKOTIIN 1:12 kootaan liimaamalla kaikukoppa erikeepperi tyyppisellä liimalla tai puuliimalla soitinosan taakse.

Pieni UKULELE on hauska lahja musiikin ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata ukulelen hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Materiaali

Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun aikaan(Anu: 050 376 5848 -viesti tai whatsup- taisähköposti gepetto@gepetto.fi). Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Gepetto-soittimia saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.