Koottava Jeeppi – kotimaista koivuvaneria

10.00

Jeepin osat ovat  käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria. Renkaat pyörii tietysti, eihän siitä muuten mitään tule! Nitkuttele aluksi osat rauhallisesti irti levystä.

Kokoaminen onnistuu ilman liimaa, jos ajat pitkiä matkoja töyssyisillä teillä kannattaa Jeeppi kuitenkin koota esimerkiksi erikeepperi tyyppisellä yleisliimalla.

Kokoa ensin ilman liimaa havainnoidaksesi kokoamisjärjestyksen ja mihin liimaa tulee laittaa. Mukana on ohje. Vaneria voit käsitelä “millä vaan” kuvan värilliset jeepit olen maalannut akryyliväreillä. Konepellissä on smiley kuva.

Jeeppi paketti painaa alle 50g,  joten voit lähettää sen yhdellä kirjemerkillä kirjeenä ystävällesi itse tai ilman extra kuluja suoraan nettikaupastamme ilmoittamalla lopussa (toimitus eri osoitteeseen) ystäväsi osoitteen.

Jeeppi on n. 6 cm pitkä, leveimmillään n. 3.3 cm ja korkeimmillaan (tuulilasi) n.4 cm. Renkaat pyörii. Paketissa on yhden jeepin osat. Muu kuvissa näkyvä rekvisiitta ei kuulu pakettiin.

Jeepissä on pieniä osia – Joten se ei sovi alle 3 vuotiaille

Kuvaus

KOOTTAVA Jeeppi

Koottava Jeeppi
Koottavan Jeepin etiketti ja ohje

Etiketti ja ohje/ koottava miniatyyri ukulele 1:12

 

Koottava Jeeppi on kotimaista koivuvaneria ja valmistetaan verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Jeeppi kootaan liimaamalla.

Pieni JEEPPIon hauska lahja retkeilyn ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata koottavan hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Materiaali

Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun aikaan(Anu: 050 376 5848 -viesti tai whatsup- taisähköposti gepetto@gepetto.fi). Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Gepetto-koottavia saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.