Kolme tuorejuustoa 1:12

7.01

Kolme tuorejuustoa erilaisilla perinteisillä kuvioilla.

Mitat: 14x14x6mm. Materiaali 6mm koivuvaneri.

Aloita kuten puput, nitkuttele juustot ensin varovasti irti levystä. Jos päätät värittää juustot, akryyliväri (tai kalkkimaalit) käy erinomaisesti. Guassiakin ja peitevärejä voi käyttää mutta niissä ei ole sideainetta, joten ne saattavat tahrata, jos niitä käsitellään paljon tai märin sormin.

Juustot ovat pieniä ja voivat näyttää karkeilta, katsothan etteivät ne joudu pienten lasten käsiin, ainakaan alle  3 vuotiaiden.

Kiinostaako ihan oikea syötävä tuorejuusto Kurkkaa Elli tuorejuusto.

Verkkokaupastamme löydät myös muotit miniatyyri juustonvalmistukseen tai rekvisiitaksi asetelmiin.

Kuvaus

Kolme tuorejuustoa 1:12

Juustot
Puput on jo irroittaneet juustot levystä ja miettivät luonnonvalkoiseksi maalaamista.

Materiaali

Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Kolme Tuorejuustoa/Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Juusto-paketti on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Kokoaminen:

Nämä kolme juustoa ovat valmiita, eivätkä vaaadi sen kummempaa kokoamista. Voit heti siirtyä pohtimaan haluatko värittää/maalata niitä ja mikä olisi hieno tarjollepano. Nettikaupasta löydät myös muotit juustoille.

Ympäristö

Verstaamme sijaitsee KT OY Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita ympäristöä säästäviä periaatteita.

Kiinostaako tuorejuusto

Kurkkaa Elli tuorejuusto