MiniMini Pyöreä Pöytä ja 4 Jakkaraa 1:48

4.01

Enemmän kuin tavara – mukavaa tekemistä !

Koottava MiniMini Pyöreä pöytä on koottuna halkaisijaltaan 1.4 cm korkeus 1.2 cm. ja 4x jakkarat halkaisijaltaan 0.65 cm korkeus 0.8 cm. MiniMinit valmistamme Kangasalla verstaallamme suomalaisesta koivuvanerista.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti(Vinjettikuvassa näet levyn, josta kokoaminen aloitetaan, osat ovat kiinni pienellä kiinnikkeellä ja irtoavat nitkuttelemalla).

Kokoa ensin ilman liimaa havainnoidaksesi kokoamisjärjestyksen ja mihin liimaa tulee laittaa. Erikeepperi tyyppinen yleisliima on hyvä. Vaneria voit halutessasi maalata, lakata, vahata… Itse käytän mielelläni akryylivärejä, kuten kuvan kalusteissa. Paketissa on yhden pyöreän pöydän ja 4 jakkaran osat, muut kuvassa näkyvät MiniMinit ja keiju ovat rekvisiittaa. Vinjettikuvissa näet myös muita MiniMini kalusteita

MiniMinit sisältävät pieniä osia eivätkä sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

MiniMini koottava Pyöreä pöytä ja 4 jakkaraa

MiniMini kalusteet ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kalusteet ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Tuolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, verhoile kansi erikseen ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .