Yllätyshuone MiniMini Makuuhuone 1:48

12.00

Kun keijuja väsyttää he kaipaavat omaa rauhaa. Konttiratkaisu tuntui karulta niimpä he tilasivat Gepetolta tikkuaskiratkaisun.

Yllätyshuone tarvikepaketti tulitikkurasiaan (Kuvan  huopamatto ei kuulu pakettiin. Keijuja sen sijaan on kaksi !). Koottavat yllätyshuoneet ovat kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria.

Aloita MINIMINIn kokoaminen nitkuttelemalla osat irti. Kokeile ensin ilman liimaa. Kun liimaat, käytä yleisliimaa esim erikeepperiä tai puuliimaa. MINIMININ voit maalata vahata lakata.. itse käytän usein akryylimaaleja.

Tarvike paketissa on: osat MINIMINI-kerrossänkyyn,-keinutuoliin ja -keinuhevoseen sekä minimini-ukulele ja tapetti paperi, kaksi keijua ja aski.

”Tapetti”: n.7×15 cm- kuosi vaihtelee.

MiniMinit ovat tosi pieniä. Eivät siksi sovellu alle 3 vuotiaille.

Askartelun iloa
t: Anu

ps. paketin voit lähettää ilman erillisiä kuluja suoraan ystävällesi. Valitse toimitus eri osoitteeseen tai kerro asiakkaan huomiot kohdassa haluamasi toimitusosoite.

Kuvaus

 Yllätyshuone MiniMini Makuuhuone

Yllätyshuone MINIMINI ON Koottava 1:48 mittakaavainen setti kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria. Aloita MINIMINIn kokoaminen nitkuttelemalla osat irti. Koleile ensin ilman liimaa. Kun liimaat, käytä yleisliimaa esim erikeepperiä tai puuliimaa. MINIMININ voit maalata vahata lakata.. itse käytän usein akryylimaaleja.

Kuvan  huopamatto ei kuulu pakettiin. Keijuja sen sijaan on kaksi !

Askartelun iloa : )
t: Anu