MiniMini ROOMBOX 1:48

17.00

Kaunis koottava MiniMini ROOMBOX on koottuna n.4.50 x9.2 cm korkeus 7.00 cm. Boxeja voit pinota päällekäin pieneksi nukkekodiksi. Miniminit valmistamme Kangasalla verstaallamme suomalaisesta koivuvanerista.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti.Kokoa ensin ilman liimaa havainnoidaksesi kokoamisjärjestyksen ja mihin liimaa tulee laittaa. Tee sisätyöt ennen kokoamista. Erikeepperi tyyppinen yleisliima on hyvä. Maalarinteippi riittä liitosten kiristämiseen. Vaneria voit halutessasi maalata, lakata, vahata… Itse käytän mielelläni akryylivärejä, kuten kuvan kalusteissa.

Paketissa on yhden käsittelemättömän MINIMINI-roomboxin osat. Vinhettikuvassa Roombox 1/12 Kaiverrukset jäävät kauniisti esiin, kun maalaat niiden yli pensselin lappeella useampaan kertaan pienellä määrällä maalia. Muutenkin maalipinta on aina kauniimpi pari kertaa ohuesti maalattuna kuin kerran paksulla.

MiniMinit sisältävät pieniä osia eivätkä sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

MiniMini

MiniMini Roombox on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa ROOMBOX ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .