Mökki ja Hirvi – koottava vanerikortti

9.00

Tämä koottava Mökki-kortti kortti komealla hirvellä on alle 50g eli kulkee hienosti korttina/ kirjeenä. Kortti on valmistettu kotimaisesta 2mm koivuvanerista verstaallamme Kangasalla. Kortit ovat 11×18 cm kokoisia. Kuusi “istutettna” n. 3.2 cm. Rakennus 4 x 3.4cm, harjakorkeus on  koottuna n. 4.7cm.

Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot.

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Vinjettikuvassa näet kortin korttipainatuspuolen ja myös muita vanerikorteistamme koottuja ja maalattuja kokonaisuuksia.

Kortissa on pienen pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

Vanerikortti (alle 50g):

Mökki ja Hirvi on koivuvaneria. Valmistamme sen verstaallamme Kangasalla.Mökki ja Hirvi kortista kootussa pihapiirissä on myös kuusi. Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi, käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !
” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.