Mökki ja Hirvi – koottava vanerikortti

12.00

Tämä koottava Mökki-kortti kortti komealla hirvellä painaa alle 50g eli kulkee hienosti korttina/ kirjeenä.

Kortti on valmistettu kotimaisesta 2mm koivuvanerista verstaallamme Kangasalla. Kortit ovat 11×18 cm kokoisia. Kuusi on istutettun n. 3.2 cm korkea. Rakennuksen pohja n. 4 x 3.4cm ja  harjakorkeus  koottuna n. 4.7cm.

Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi, käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kuvien maalatuissa versioissa olen käyttänyt akryylivärejä.

Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot.

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Kortissa on pienen pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

Vanerikortti (alle 50g):

Vanerikortti hirvi ja mökki
Hirvi ja mökki- koottava postikortti kotimaista koivuvaneria. Kuvassa kokoanisuus jo koottuna. maalasin tämän version akryyliväreillä. Tee sinä oma versiosi.

 

Mökki ja Hirvi on koivuvaneria. Valmistamme sen verstaallamme Kangasalla. Mökki ja Hirvi kortista kootussa pihapiirissä on myös kuusi. Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Jos haluat koota kokonaisuuden pysyvästi, käytä yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Hirvi ja mökki- koottava postikortti

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.