Lasimaja 1:48 vanerinen kortti

10.00

Tämä hurmaava pieni koottava lasimaja on valmistettu Gepetton verstaalla Kangasalla kotimaisesta 2mm koivuvanerista. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa, esimerkiksi erikeepperiä tai puuliimaa. Osat irtoavat kortista rauhallisesti nitkuttelemalla. Kuvauksesta alla näet lasimajakorttin kuuluvat osat. Muut rekvisiitat kuvissa eivät kuulu tuotteesen. Kärryt ja keijut löydät 1:48 osastolta.

Pidä huolta karkailevasta kanasta.

Mitat koottuna: Etu- ja takaseinän leveys 4.1 cm. Sivuseinien leveys 3.5 cm. Harjakorkeus 4.8 cm. Oviaukko on 1.8 cm leveä ja korkeimmillaan 3 cm.

Keijut siirtelee Lasimajaansa keijupölyllä kevyesti. Jos sinä päätät siirtää majan ulos harkitse olisiko tarpeen käsitellä se ulkomaalilla tai lakalla vai annatko vanheta säiden mukana. Majasta saa hauskan yllätysdetaljnin puutarhaan tai tunnemallisen pienoismaiseman osan kukkaruukkun .

Kuten maja ovat osatkin pienen pieniä, joten tämä paketti ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Lähetämme lasimajakoottavanmyös suoraan ystävällesi ilman sivukuluja niin halutessasi. Ilmoita ystäväsi osoite joko asiakkaan viesteissä tai toimitus toiseen osoitteeseen kohdassa. Oman mukavan saatetekstisi tai onnittelujen lisääminen kuuluu palveluun.

 

 

Kuvaus

Lasimaja 1:48 – voit postittaa kirjeenä (alle 50gr)

Lasimajan osat valmistamme Kangasalla kotimaisesta koivuvanerista.

 

Lasimaja 1:48
Osat koottavaan kotimaiseen lasimajaan mittakaavassa 1:48.

 

Lasimaja
Keijut saapuivat mökilleen tällä kertaa polkupyörällä. Nyt pitäisi keksiä mukava iltasoitto. Kana pyysi ettei sitten mitään kovin monimutkaista sävelkulkua.

 

Lasimajan suunnittelin ensin isommassa mitakaavassa kesänäyttelyä varten. Lopulta kävi niin kuin usein että kohta lasimajoja olikin jo vaikkamissä mittakavassa ja mikäettei. Kuvia maalatessani haaveilen aina aluksi tekeväni jotain isoa ja suuripiirteistä. Lopulta huomaan kuitenkin päätyneeni lisäilemään pieniä yksityiskohtia vielä tuohon ja vielä tähän ja…