Nukkekodin Pinnasänky 1:18

7.20

Koottava pinnasänky (n. 3.3 x 5.6 cm, korkeus n. 4.3 cm)  käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin.

Irrota osat rauhallisesti levystä nitkuttelemalla. Käytä kokoamiseen  erikeepperityyppistä liimaa tai puuliimaa.  Liimaa ensin pohja  päätyihin ja sitten sivut paikoilleen.

Pinnasängyn voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan pinnasängyn olen maalannut akryyliväreillä kokoamisen jälkeen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Nukkekodin Pinnasänky 1:18

Pinnasänky 1:18
Etiketti ja ohje koottavaan pinnasänkyyn 1:18

Pinnasänky on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Nukkekodin Pinnasänky ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Kukkapöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .