Astiakaappi nukkekotiin 1:18

13.50

Koottava nostalginen astiakaappi käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin (2,8 x 3,8 cm, korkeus 10,2 cm). Astiakaapin kokoamiseen  tarvitset liimaa.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Käytä liitoksissa pientä määrää erikeepperityyppistä liimaa. Kuivamaan jättäessäsi varmista, että hyllyt ovat suorassa. Ovet kannattaa saranoida paikoilleen vasta kun muut liimaukset ovat kuivuneet. Tarkempi ohje TUOTEKUVAUKSESSA

Kaapin voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Voit myös lisätä erilaisia koristepeilejä ohuesta pahvista (ei mukana paketissa). Yksi ehdotus vinjettikuvassa.

astiakaapin saa myös mittakaavassa 1/12 jossa on myös  vetolaatikot. kts. vinjettikuva.

Astiat ym. eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Astiakaappi nukkekotiin 1:18

Astiakaappi on koivuvaneria ja se on valmistettu verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

KOKOAMISOHJE

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Astiakaappi nukkekotiin ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Astiakaapin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Suosittelen maalamista kokoamisen jälkeen. Jos kuitenkin haluat pitää hyllyt puunvärisinä kannataa ne asentaa kun mut osat on jo maalattu ja astiakaappi on koottu siihen vaiheeseen että hyllyt pitää asentaa.
Saranonti kangassaranoilla (kts vinjettikuvat):
1. Liimaa saranapalat
sivuseinien sisä- puolelle ja anna liiman kuivaa ennen kuin lisäät <- liimaa koko saranapalan ulkoreunaan.
2. Lisää liima saranappaleen ulkoreunaan.
3. Aseta ovikappale vasten liimapintaa keskelle kaappia ja sivun reunaan
4. Käännä loput saranasta ovilevyn puolelle ja painele sarana tiiviisti kiinni.
Purista hetki.
Pyyhi pursuava liima samantien. Kaapin lattialle voit liimata esimerkiksi puuhelmen ovistoppariksi.

Jos laitat helmen vetimeksi kuten kuvassa, kannattaa liimata jotain ensin sokaksi levyssä olevan reiän läpi ja helmi sekä sokkaan että ovilevyyn/ laatikon etulevyyn kiinni. Sokka voi yksinkertaisimmillaan olla puutikku, jonka liiman kuivuttua voit lyhentää ja hioa sisäpuolleta tasan oven kanssa.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .