Nukkekodin Kukkapöytä 1:18

7.00

Koottava korkea kukkapöytä  koivuvaneria 1:18 nukkekotiin.  Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa. Irrota osat tauhallisesti levystä nitkuttelemalla.

Liimaa jalat ja sivusarjat kanteen, Tarkista, että kukkapöytä seisoo suorassa  ja  anna liiman kuivaa. lopuksi liimaa alataso paikoilleen. Kiristä vaikka kuminauhoilla (katso kuminauhojen asemointi vinjettikuvasta). Kuvan kukkapöydän olen käsitellyt mustalla huonekalu vahalla.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

 

Kuvaus

Koottava kotimainen Nukkekodin Kukkapöytä nukkekotiin 1:18

Nostalginen kukkapöytä 1:18
Etiketti ja ohje koottavaan Nostalgiseen kukkapöytään 1:18

Kukkapöytä nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kukkapöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Kukkapöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…
” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .