Mummon sohva 1/18

9.00

Koottava käsinojallinen sohva (n.10x 3.2cm  selkänoja n. 5.6 cm) käsittelemätöntä koivuvaneria 1/18 nukkekotiin. Kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti.Sohvan voit  käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Tämän sohvan maalasin akryyliväreillä. Jos jätät kannen liimaamatta niin se aukeaa. Hieno piilo aarteille tai petipaikka vieraille.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Mumon  sohva käsinojilla 1/18

Mummon sohva nukkekotiin sohva on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Koottava Mummon sohva 1/18

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .