Tuolit ja pöytä nukkekotiin 1:18

15.00

Koottavat tuolit 4kpl ja pöytä (n. 5,5 x 4,4 cm) käsittelemätöntä koivuvaneria 1:18 nukkekotiin.

Käytä kokoamiseen pientä määrää erikeepperityyppistä liimaa. Liimaa pöydän jalat ja sarjat kanteen. Tuolien kokoaminen: kts.vinjettikuva. Liimaa  istuinosa selkänojaan. Istuin asettuu selkänojan koristepienojen alle alemman sarjan(poikkipuu) päälle. Seuraavaksi liimaa sivusarjat (pienimmät suorakaiteen muotoiset palat) kannen alle sekä etujalat joissa onkin sarja jo valmiina. Tarkista, että jalat asettuvat suoraan ja anna liiman kuivua ennen H-muotoisen alatukisarjan liittämistä. Huomaa, että alatuki kapenee taaksepäin kuten istuinkin. Tämä vaihe vaatii eniten kärsivälisyyttä, että saat osan asettumaan suoraan..

Tuolit/pöydän voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan tuolin ja pöydän olen maalannut akryyliväreillä.

Rekvisitat eivät kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat kotimaiset Tuolit ja pöytä nukkekotiin 1:18

Tuolit ja pöytä nukkekotiin ovat koivuvaneria ja valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kalusteet ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) kalusteet voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolit, maalaa puuosat ennen kokoamista ettei verhoilu suttaannu. Muten suosittlen maalaamista kokoamisen jälkeen.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .