Nukkekodin keinutuoli 1:24

6.00

Koottava keinutuoli 1:24. Ehdoton osa nostalgisen nukkekodin kalustusta.

Keinututuolin osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria. Kootun keinutuolin korkeus on n. 4 cm, jalakset n. 3.8 cm, leveys n. 2.1 cm.

Kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä yleisliimaa.  Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Puuosat voit käsitellä miten hyvältä tuntuu: maalata, lakata, vahata, öljytä….Itse käytän useinmiten akryylivärejä (helppo sekoittaa sävyjä ja kuvaa nopeasti, tykkään näet maalata useamman ohuen kerroksen mielummin kuin yhden paksun)

Kangas ei kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Kokemuksesta ja kärsivällisyydestä riippuen myös alle kouluikäiset tarvitsevat joskus kaveria kokoamiseen.

Kuvaus

Nukkekodin keinutuoli 1:24

Nukkekodin koottava keinutuoli 1:24 on koivuvaneria ja valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Kaikki vanerituotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Nukkekodin keinutuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) pirtinkaluston voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Yleensä suosittelen maalaamista kokoamisen jälkeen, mutta jos verhoilet istuimen, maalaa puuosat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .