Nukkekodin keinutuoli1/24

6.00

Koottava keinutuoli kalusto käsittelemätöntä koivuvaneria 1/24 nukkekotiin.

Keinutuolin kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.  Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Puuosat voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen: maalata, lakata, vahata, öljytä….

Klikkaa kuvia, näet paremin. Kangas ei kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Kuvaus

Koottava kotimainen Nukkekodin keinutuoli 1/24

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä Nukkekodin keinutuoli 1/24 ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Nukkekodin keinutuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) pirtinkaluston voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Yleensä suosittelen maalaamista kokoamisen jälkeen, mutta jos verhoilet istuimen, maalaa puuosat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .