Postilaatikko 1:24

5.00

Hieno koottava postilaatikko vaikka pupuille  !

Hauska askartelutehtävä,  postilaatikon osat käsittelemätöntä koivuvaneria. Pohja n. 1 x 1.3 cm. koko korkeus n. 2.4 cm.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä. Kokoamiseen tarvitset erikeepperiä tai vastaavaa yleisliimaa.

Vaneria voit maalata, lakata, vaahata… nk. kalkkimaalit käyvät mainiosti myös. Itse käytän usein akryylimaaleja (kuvassa). Jos sinulla on (esim.valkoista) kalkkimaalia tai akryyliväriä, voit sävyttää sitä kaikilla vesiliukoisilla väreillä mm. guassilla.

Kuvissa on myös muita kalusteita ja rekvisiittaa,  jotka eivät kuulu pakettiin. vinjettikuvissa näet postilaatikot myös mittakaavoissa 1/24 ja 1/6.

Voit lähettää verkokauppamme kautta postilaatikon suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Postilaatikko 1:24

Postilaatikko valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätöntä koivuvaneria (viimeistely hiomista lukuunottamatta). Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Postilaatikko ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepper)i. Voit käsitellä pöydän kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .