Nukkekodin pöytäkello 1:12

1.90

Pöytäkello jaloilla 1:12 nukkekotiin.

Kellon voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä….

Klikkaa kuvia (kerran) näet paremin.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Kotimainen Nukkekodin pöytäkello jaloilla 1:12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten Nukkekodin pöytäkello ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Nukkekodin pöytäkellon voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…
” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .