SÄHKÖKITARA NUKKEKOTIIN 1:12

8.00

 Hiiri on sitä mieltä, että mainio peli jammailuun vaikka ilman sähköäkin !

Valmistuksessa tarvittu sähkö on verstaallamme ekosähköä. Pituus 8,5 cm. Materiaali kotimaista koivuvaneria.

Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla,  jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti.  SÄHKÖKITARA NUKKEKOTIIN  1:12 ei vaadi sen kumempaa kokoamista. Voit siirtyä suoraan “soittamaan” tai maalaamaan kitaraa halutessasi.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Kuvaus

SÄHKÖKITARA NUKKEKOTIIN 1:12

sähkökitara
Gepeton sähkökitara 1:12 kestää kovaakin menoa!
Sähkökitara miniatyyri
Etiketti ja ohje miniatyyri sähkökitaralle 1:12

 

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä SÄHKÖKITARA NUKKEKOTIIN 1:12 ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. SÄHKÖKITARA NUKKEKOTIIN 1:12 ei vaadi sen kumempaa kokoamista eikä virittämistä. Voit siirtyä suoraan soittamaan tai maalaamaan halutessasi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .