KITARA NUKKEKOTIIN 1:12

8.00

Katusoittaja on unohtanut kitaransa Venetsiaan sillankaiteelle. Ei hätää. Gepetolta voi tilata uuden.

Valmiin kitaran koko on n. 7.8 cm x 3 cm paksuus kopan kohdalta 8 mm.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. liitä osat erikeepperityyppisellä liimalla.  Sitten voitkin siirtyä suoraan “soittamaan” tai maalaamaan.

Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla,  jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Koottava kitara on hauska lahja musiikinystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata kitaran hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi. Kts myös sähkökitara (vinjettikuvassa).

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Kuvaus

KITARA NUKKEKOTIIN 1:12

Akustinen kitera
Etiketti ja ohje miniatyyrikitaraan

KITARA NUKKEKOTIIN 1:12 on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. KITARA on käsittelemätön viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu vaikka kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. KITARA NUKKEKOTIIN 1/12 ei vaadi sen kumempaa kokoamista kuin kaikukopan liimaamisen. Voit siirtyä pian “soittamaan” tai maalaamaan kitaraa halutessasi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 (tekstiviesti tai whatsupp gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .