Suomen lapinkoira vanerikortti

10.00

VUH VUH sanoivat lapinkoirat tyytyväisenä, kun heistäkin on viimein tehty koottava muotokuva/ vanerikortti kotimaisesta koivuvanerista.

Kokoamiseen et tarvitse liimaa. Jos kuitenkin haluat liimata, käytä erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa. Maalatussa versiossa olen itse käyttänyt akryylivärejä. Käsittelemätöntä koivuvaneria voit käsitellä käytännössä “miten vaan”: vahata, lakata, maalata, värittää puukynillä, kynsilakalla, petsillä….

Mitat: Kuusen korkeus on n. 8.4 cm, koirien 4.3 ja 3.8 cm. Pohjan äärimitat n. 5.8×8.2 cm. Vanerin vahvuus n. 2mm.

Kortin voit lähettää nettikaupastamme suoraan ystävällesi laittamalla toimitusosoitteeksi hänen osoitteensa. Lisäämme mukaan myös tervehdyksesi (kirjoita se asiakkaan viestit kenttään) niin halutessasi.

Muista ottaa huomioon, että koottavassa on pieniä osia. Se ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Suomen lapinkoira vanerikortti

Suomenlapinkoirat
Kuvassa paketin sisältämä tuote kokonaisuudessaan ilman etikettiä. Koottava kortti suomen lapinkoira aiheella. Iloiset koirat odottavat jo päästä metsään. Pupun kanssa on sovittu piiloleikistä.

 

Metsän eläimet pyysivät, että tehkää nyt ihmeessä koottava kortti suomen lapinkoirista, kun ne on niiiin kivoja. Täytyihän se tehdä. Yläpuolella näet kortin, josta osia ei ole vielä nitkuteltu irti. Jos katsot tarkkaan näet myös, että osat ovat kiinni vain pienestä pisteestä. Nitkuttele silti osat siitäkin irti rauhallisesti.

Saatavuus

Gepetto miniatyyriruokia saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

 

Ympäristö

Verstaamme sijaitsee Kangasalan Yhteiskylässä – Ekologisen asumisen alueella, jossa noudatemme useita ymäristöä säästäviä periaatteita.